Voor bedrijven


De Junior Innovation Challenge

Jet-Net & Technet organiseren de Junior Innovation Challenge om jongeren kennis te laten maken met het bedrijfsleven én innovatief denken. Op deze manier willen we jongeren interesseren voor een baan in de innovatieve technische sector. Dat is van groot belang om aan de vraag van de toekomst te voldoen.

U kunt een bijdrage leveren aan deze missie in de vorm van een gastles over uw werk, de uitdagingen die u tegenkomt en innovaties waar u aan werkt! Zo halen we het bedrijfsleven de klas in en laten we de nieuwe generatie op een inspirerende manier kennismaken met techniek.

Gastles Junior Innovation Challenge

In overleg wordt een gastles ingepland op een school in de buurt. De gastles duurt ongeveer twee uur. U wordt volledig begeleid tijdens deze les door Soapbox. Daarnaast zorgen we dat u weinig tijd aan voorbereiding kwijt bent door duidelijke vaste formats en ondersteuning bij de presentatie. U hoeft geen ervaring te hebben met gastlessen, maar wel enthousiasme over uw vak en innovatie.

Vindt u het leuk om een gastles te verzorgen? Meld u dan nu aan via onderstaande link. Heeft u interesse in het geven van een gastles, maar heeft u nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@jet-net.nl.