Finale


De Junior Innovation Challenge

De derde editie van de Junior Innovation Challenge zal plaatsvinden op 2 november 2018. Tijdens de finale dag vinden zowel de halve finale als de finale plaats waarbij aan het einde van de dag de winnaar bekend is.


Gelijktijdig met de finale van de Junior Innovation Challenge vindt ook de Innovation Summit van de Accenture Innovation Awards plaats. Naast de pitches van de (halve) finalisten is er voor jongeren ook de mogelijkheid om rond te kijken op dit grote innovatie evenement met demonstraties, presentaties en start-up pitches.


Accenture houdt zich, als initiatiefnemer van de Junior Innovation Challenge, op allerlei manieren bezig met innovatie en de toekomst. Als wereldwijde management consulting, technology services en outsourcing bedrijf helpt Accenture andere bedrijven om in de toekomst nog slimmer, sneller en beter te worden. De Accenture Innovation Awards is het innovatie programma dat op zoek gaat naar de beste innovaties, deze verbindt met partners, klanten en anderen en hen ondersteunt in hun ontwikkeling.

PROGRAMMA

Tijd: 9.30 – 15.00 uur

  • Halve finale
  • Lunch
  • Finale
    • Jury kiest de winnaar van JIC 2018
  • Foto’s & interviews met de winnaar en andere finalisten

ROUTE

Locatie
Evenementen locatie DeFabrique; Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht